Cykelväskans fördel vid cykelturen

Sätter du en cykelväska på pakethållaren har du alla möjligheter att ta med det du behöver för varje situation. Om du funderar på en mindre modell, tänk om. Med en större modell som du kan ha på båda sidor om hjulet får du med dig allt du behöver.

För shopping eller jobbet

Har du valt att använda en cykel som ditt främsta transportmedel, gör det mesta av det. Med lite större cykelväskor som är djupa kan du få med din laptop eller ha möjlighet att stanna till på hemvägen från jobbet för lite shopping. Borta är tunga matkassar och väskor med dokument och padda, eller laptop över axeln när du pendlar.

För fritid och nöje

Cykelväskor är inte bara praktiska för arbete och vardagsliv. Du har lika stor användning för dem när du vill ge dig ut och ha en picknick i naturen. På de flesta cykelaffärer, som exempelvis Färjestadens cykelaffär, kan du hitta praktiska cykelväskor i den storlek du behöver. Tänk dock till och satsa på lite större och stadiga cykelväskor där du får plats med det du behöver. Annars kommer du garanterat behöva hänga påsar på styret ändå som gör det svårt att cykla.