Ta hand om dig efter din träning

Träning och motion är som medicin för kropp och själ. Att röra på sig, i vilken form som helst, har enbart positiv inverkan på vårt mående. När du rör på dig blir du friskare, starkare och risken för lång rad sjukdomar minskar. Rekommendationen från forskning säger att vi bör vara aktiva minst 30 minuter om dagen, fem dagar i veckan.

Både insidan och utsidan

Motion i alla dess former gör gott åt vår insida. Men lika viktigt som det är att hålla igång, är det även viktigt att få möjlighet att varva ner. Således är en lång varm dusch efter ett svettigt träningspass är en perfekt stund till att bara vara. Tillsammans med vårdande produkter för ditt hår och hud, som även doftar ljuvligt, blir den lugna stunden välgörande både för insidan och utsidan.

Ett spa i ditt badrum

Med några knapptryck på din smarttelefon eller surfplatta har du snabbt och enkelt ett eget lite spa hemma i ditt badrum. För på nätet har du möjlighet att i lugn och ro välja ut dina favoriter och leta efter nya godbitar. Handla på nätet och få produkterna smidigt levererade hem till dig så du kan börja njuta av nedvarvningen i ditt eget hem.