För dig med urologiska problem

När du har fått urologiska problem kan det vara i njurar, urinblåsa, prostata, manliga genitalia. Dessutom kan det handla om problem som tumörer eller också vara godartade tillstånd som inte är direkt farliga. Forskningen har också blivit inriktad mot prostatacancer som blivit allt vanligare bland män.

Få hjälp med dina problem

Om du har ont i urinröret eller urinblåsan finns effektiva metoder för att undersöka dig. Det kallas cystoskopi som innebär optisk undersökning av urinröret samt urinblåsan Genom cystoskopi kan du få besked angående eventuella sjukdomar. Bland de vanligaste sjukdomarna är inflammation och urinrörs- eller blåshalsförträngning. Dessutom har det blivit vanligare med urinblåsecancer och sten i urinblåsan.

Om urologiska ingrepp

När du har problem är det oerhört viktigt att välja erfarna urologer som vet exakt hur ingreppen ska bli genomförda. Förutom att hantera sjukdomar kan kliniker utföra manlig sterilisering, som män brukar göra exempelvis när de är nöjda med antal barn.

Vattenbråck är en svullnad i pungen som många har problem med och som kräver urologiska ingrepp. Dessutom är det vanligt att vätska och spermier likt en klump i en säck blir samlat mellan testikeln och bitestikeln. Vill veta mer om hur du kan få hjälp med sjukdomar och urologiska ingrepp, gå in på urocare.se.