Tillbehör under träningen

Nu när du har kommit igång med träningsrutinerna, brukar det dyka upp funderingar på om någonting kan göras bättre eller enklare? Med några smarta tillbehör kan man förbättra sin träning och göra det roligare. 

Träningsappar

Ladda ned appar till telefonen som hjälper dig hålla koll på förbränning, tid, distanser och mycket mer. Runkeeper är den populäraste löpningsappen med 45 miljoner användare som ger dig massvis med intressant data.Om du vill vara med noggrann med kosten och räkna kalorier ska man välja Lifesum som håller koll på din livsstil och ger dig bra tips genom hela din viktresa.

Skönare pass

Om du har problem med någon led eller vill undvika problem, kan du köpa ett stöd eller skydd som lindrar smärtar och ser till att leden inte överbelastas.Satsa på bra kvalité i träningskläderna. När du provar kläder kan du hoppa runt och göra lite rörelser. Se till att inga sömmar skaver eller att tröjan åker upp över magen av rörelser.

Tillbehör under löpningen

Om du tar långpromenader eller håller på med löpning vill man inte bli uttorkad. För att förhindra detta måste man ha med sig vatten men det är inte bekvämt att hålla i en vattenflaska genom hela turen. Ett litet midjebälte kan vara lösningen. Antingen kan du köpa en midjeväska att förvara flaskan i, eller köpa ett bälte med små vattenflaskor.Du kan också köpa ett sportarmband med en ficka för telefonen. Telefonen behöver inte skumpa runt i fickan eller handen under promenaden. Den sitter istället tryggt fast på överarmen och du kan enkelt komma åt den om det skulle ringa eller om du behöver byta låt.