Om du precis börjat träna

Har du precis börjat träna så kanske du är i en period då det mesta känns jobbigt. Det tar ett tag innan kroppen vänjer sig med sitt nya liv. Och det gäller att inte ge upp bara för att det blir lite kämpigt. Det kommer att bli bättre, det lovar vi.

Det är en fördel att få in sina rutiner och inte rucka på dessa. Det gäller också att hitta motivationen till träning. Där kan det vara svårt om du frågar oss. Varför gå iväg till träningen då soffan är som skönast. Men om du ger dig den på att du ska träna även om det känns tungt så kommer belöningen i efterhand. Du kommer att må så bra både utav din träning men också att du övervann din inställning att vara lat och stanna hemma.

När du har tränat ett tag så kan det komma en svacka där du känner dig oinspirerad och inte alls känner för att träna. Då kan det vara bra att ha träningskompisar som pushar dig i rätt riktning. Ni hjälper varandra när det är som tyngst. Ensam är inte starkast i alla lägen utan vi kan behöva hjälp med motivation till träningen.